top of page

Nieuw!! 

Onze Feestvlonder, op zoek naar een buiten locatie voor een klein feestje tot max 50 personen? Kom een kijkje nemer in onze mooie achtertuin!

Bij Brasserie Amuseer weten we hoe we een feestje moeten bouwen. De locatie is geschikt, ons personeel bedient uw gasten met een glimlach en ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Wij bieden een arrangement waarin drank en eten is opgenomen.
Onderstaande arrangementen zijn natuurlijk naar uw wens aan te passen. Wilt u dat wij het hele feest organiseren? Dat kan. Wij hebben vele contacten met dj’s, activiteiten en ook de versiering kunnen wij voor onze rekening nemen. In overleg maken wij uw feestje precies zoals u het wilt.

Drank voorziening
Koffie & thee onbeperkt (2 uur) € 5,-

Prijs per consumptie
Fris € 2,00
Bier € 2,20
Wijn & speciaal bier v/d tap € 3,75


De wijnen die in ons zaaltje worden geserveerd zijn de huiswijnen van de brasserie

en worden ook in wijn glazen geschonken van de brasserie.

All- in pakketten vanaf 3 uur
Bier, speciaal bier v/d tap, wijn, fris en koffie

3 uur All-in drank € 18,50 p.p.
4 uur All-in drank € 21,50 p.p.
5 uur All-in drank € 24,00 p.p.


Catering - Walking dinner

Het Walking Diner wordt geserveerd op een leuke en informele manier. Een Walking Diner duurt ongeveer twee uur, ongeacht welke keuze u maakt. Wilt u aanpassingen doen bij een bepaald menu, dan kan dat in overleg. Klik hier voor het menu.
 

Catering - Amuses
Waar het allemaal mee begonnen is. Onze amuses zijn hartig of zoet, warm of koud en altijd lekker. Klik hier voor het menu.

5 amuses voor € 6,50 p.p.
7 amuses voor € 8,00 p.p.
10 amuses voor € 11,00 p.p.

brasserie-catering-amuseer
bottom of page