top of page

MENU

BORREL

SOEPEN

SALADES

LUNCH

DINER

BIER

Heb je al kennisgemaakt met de toppers van onze menukaart?

Graag stellen wij ze aan je voor:

 

Onze gevarieerde lunchkaart biedt keuze uit meer dan 25 gerechten. We serveren onze lunchgerechten met diverse soorten ambachtelijk brood.

Na een stevige wandeling kunnen wij de smakelijke lunchplank aanbevelen; twee flinke sneeën brood, ruim belegd en vergezeld van een kom verse tomatensoep.

Lekker dineren kan bij ons ook. Onze legendarische huisgemaakte risotto-bitterballen met truffelmayo zijn een overheerlijke starter. We hebben keuze uit minimaal vijf verschillende soepen die wisselen met de seizoenen. Maar ook klassiekers als carpaccio en diverse salades ontbreken niet op onze kaart.

 

Als hoofdgerecht is er volop keuze uit vlees of vis. Bijzonder lekker zijn onze spareribs die we marineren in Zwaar Blond Bier of de varkensschnitzel met warme groente en parmezaan.

De liefhebber van burgers moet onze echte Angusburger beslist proberen. Onze burgers zijn van 100% Limburgs Heuvel Angus en bereid op drie verschillende manieren. De echte fijnproever kan bij ons genieten van een malse tournedos met huisgemaakte truffelsaus.

 

Op de dessertkaart mag ons huisgemaakte appelgebak van appels uit eigen boomgaard niet ontbreken. Proef ook eens onze Oreo slagroomtaart met Dulce de Leche naar eigen recept. Om je vingers bij af te likken! Ons ijs is afkomstig van de Helenahoeve, zelfgemaakt dus lekker romig. De overige desserts wisselen bijna wekelijks. Reden genoeg om nog eens te komen kijken wat Ellen voor lekkers heeft bedacht.

 

brasserie-catering-amuseer
bottom of page