top of page

WANDELROUTES

Brasserie Amuseer is gevestigd in hartje Wijlre, een prima uitvalsbasis voor talloze wandelroutes door het adembenemende Heuvelland.

Wij hebben een aantal wandelroutes via wandelgids Zuid Limburg ter beschikking (zie hieronder) maar we zijn nu ook aangesloten bij www.route.nl waar u uw eigen route kunt maken of van iemand anders de route kunt lopen. Ook zijn op deze site meerdere fietsroutes te vinden.

Wandelroute 007 - 8,7 km

Eerst een schilderachtig stuk langs de Geul en dan de Keutenberg op met prachtige uitzichten.

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0007-2/

Wandelroute 047 - 12,4 km

Dit is een van de mooiste wandelingen uit de Wandelgids Zuid Limburg! Vooral het eerste stuk langs de Geul is schitterend! U ziet alle bekende kenmerken van het landschap zoals de stegelkes, de holle wegen en veldkruisen.

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0047-2/

Wandelroute 116 - 5,8 km

Een rustige korte wandeling omhoog naar het Eyserbos en via een prachtige veldweg omlaag naar Cartils. 

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0116-2/

Wandelroute 169 - 6,6 km

Deze leuke korte wandeling met één helling brengt u naar een schitterend uitzichtpunt boven Wijlre en Stokhem. De terugweg door weilanden langs de Geul is ook zeer mooi. 

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0169-2/

Wandelroute 202 - 9,1 km

Deze panoramawandeling met twee lichte hellingen gaat omhoog langs de dorpjes Elkenrade en Eyserheide met prachtige vergezichten. Verder door een mooie groene valei naar het Eyserbos met mooi uitzicht. 

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0202-2/

 

Wandelroute 225 - 11,3 km

Deze wandeling met hellingen gaat door het Eyserbos en een prachtig panoramapad naar Eyserheide. Dan omlaag naar Eys en dan terug door het mooie gebied van de Piepert.  

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0225-2/

Wandelroute 391 - 11,5 km

Tijdens deze wandeling met wat heuvels wandelt u door het prachtige Geuldal naar Schin op Geul. Dan gaat het omhoog over de Sousberg met mooi uitzicht. Via Berghof en de Keutenberg wandelt u weer langs de Geul terug.  

https://wandelgidszuidlimburg.com/wp/0391-2/

Voor nog meer wandelingen in de regio, neem een kijkje op www.wandelgidszuidlimburg.com

brasserie-catering-amuseer
bottom of page