top of page

OVER ONS

Hard werken voor je geld is Robin en Ellen Costongs met de paplepel ingegoten. De broer en zus zijn opgegroeid in het midden van de Rasberg in Berg en Terblijt. In het fruitteeltbedrijf van hun ouders leerden ze al vroeg wat flink aanpakken is.

De eerste stappen in de horeca zetten ze beiden bij Het Koetshuis in Valkenburg waar ze als vakantiehulp aan de slag gaan. Daar begint het horecabloed te kriebelen. Hierna slaan ze beiden hun vleugels uit om alle facetten van het horecavak te leren kennen.

Ellens talent voor koken blijft niet onopgemerkt. Steeds vaker wordt ze gevraagd om feesten te cateren. Al op haar zestiende voorziet ze zelfstandig 100 gasten op een communiefeest van smaakvolle en feestelijke hapjes. In 2013 besluit Ellen haar talent voor koken en haar voorliefde voor feestjes te combineren in een eigen cateringbedrijf: dit werd het begin van Amuseer.

Robin is een patron in hart en nieren en weet als geen ander wat zijn gasten nodig hebben. In diverse gerenommeerde horecazaken, waaronder Bonne Aparte in Valkenburg  en De Gouverneur in Maastricht, heeft hij de kneepjes van goed gastheerschap geleerd. Tevens is Robin actief bij grote evenementen waar hij verantwoordelijk is voor de buffetbemanning.

In Brasserie Amuseer worden hun passie, ervaring en ambities verenigd. Robin en Ellen zullen er alles aan doen om elk bezoek aan de brasserie onvergetelijk te maken.  

Amuseren, dat zit oes in ’t blood!

brasserie-catering-amuseer
bottom of page